събота, 18 май 2013 г.

Twickerz в Топа на най добрите PTC Сайтове

                                  Twickerz - Преглед



Twickerz.com е сайт PTC че отпразнува една година от съществуването само на няколко седмици назад. През тази година не е имало сериозни проблеми с изплащания или се оплаква от членовете. Но колко пари могат членовете наистина правят? И това е достоен да кликнете върху Twickerz ?

Колко ще спечеля?

По време на тази оценка е имало 50 + Микро реклами всеки достоен $ 0.0001  и 30 редовни реклами всеки достоен $ 0.001. Това означава, че Standard потребител може да спечели около доста $  на ден от собствената кликване. Това печелите възможност сложи Twickerz сред най бързо развиващите сайтове за печелене на пари.

Добра новина е, че няма ограничение за директни реферали обаче сезиране кликне върху Микро реклами са околу 50 + на ден. С други думи, вие ще спечелите доста добре ако ваш реферал кликва върху  реклама или Extended реклама се искарват доста пари . От всяка редовна реклама, която ви сезиране кликнете ще направи $ 0.0003, от Extended рекламата, която ще направи ,0006$.

Изплащане информация

Минималната печалба за PayPal е само $ 0,1 за Payza е $ 1,50. Всички плащания се извършват в срок от 7 работни дни и преди да можете да поискате изплащане ще трябва да кликнете 100 реклами.

Предимства и недостатъци

Основни предимства:

- Twickerz плаща повече от две години и няма оплаквания

- Не е отрицателна обратна връзка на форума Twickerz или в Интернет

- Нисък минимален изплащане и без лимит на директни реферали

ОСНОВНИ недостатъци:

- Въпреки всички ползи Twickerz е доста бърз да  печелите от PTC сайт.

- Twickerz гаранция към стандартните членове минимум 50 + реклами и минималната дневна спечелил  $  на ден от собствената кликване. Защо това е недостатък? Защото се оказва, че Twickerz е най-вероятно използват самостоятелно насърчаване на рекламите без реални рекламодатели, които биха платили за тези кликвания. Тази схема може да се разгледа като неустойчиво в дългосрочен план.

- Не е ясно кой стои зад този сайт PTC. Информация, пазена от WhoisGuard.

 

Присъда


Twickerz вече доказа, че е легален и изплаща вашите пари той е в топ 5 на PTC сайтовете за мен за това ви го препоръчвам !!! РЕГИСТРАЦИЯ  !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар